Autor: Meelis Mandel • 4. august 2022

Nordecon: kes tänavuse aasta üle elab, jääb ka ellu

Nordeconi juht Gerd Müller.
Foto: Liis Treimann
Riiklike lepingute kallinemine on kolossaalne ja mõjutab oluliselt ehitussektorit, ütles Nordeconi juht Gerd Müller Äripäeva hommikuprogrammis ning tunnistas, et olemasolevate lepingute täitmine on muutunud väga raskeks ning taristuehitus on märgatavalt kokku kuivanud.

Mülleri sõnul on teedeehituse seis muutunud nii keeruliseks, et "lihtsalt ei ole tööd". "Taristuehitust on olnud meil ajalooliselt olnud portfellis 30% ringis, siis nüüd on see oluliselt kahanenud. Meie kasv on tulnud ainult hoonete segmendist."

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785