Autor: Jaan Martin Raik • 26. mai 2022

Nordeconi juht: ühtegi head sõnumit taristuehituses ei ole

Nordeconi juht Gerd Müller
Foto: Raul Mee
Börsifirma Nordeconi juht Gerd Mülleri sõnul ettevõte oma strateegilisi otsuseid muutnud ei ole, sest lõpuks jõuab ka tasakaal sektorisse tagasi. Aga täna ei julge ta küll arvata, et see üleöö juhtuks.

Taristuehitussektoris, mis moodustab Nordeconi käibest küll vaid 20% osa, tema kinnitusel aga midagi rõõmustavat ei ole – valitseb bituumenipuudus ja suur ebakindlus riigi poolt. Lepingud tehakse praegu Mülleri kinnitusel avatud eelarvetega, sest keegi ei suuda prognoosida materjalide tulevikuhindasid. Kui tehakse fikseeritud hindadega, siis sinna arvestatakse hinnakõikumised sisse, märkis ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785