Autor: Lauri Leet • 31. jaanuar 2022

Luksuskinnisvara: väärtuslik maja ilusas kohas on õnnelik leid

Eksperdid räägivad saates sellest, kui tihti müüakse Eestis rohkem kui miljon eurot maksev maja.
Autor: Andras Kralla
"Uus Maa kinnisvarasaates" otsitakse vastuseid küsimustele: kas luksuskinnisvara võiks olla ärevatel aegadel kindel investeering, mis oma väärtust ei kaota ka langeval turul? Mis piiridest alates saame rääkida, et maja või korter on luksuslik? Kui tihti müüakse Eestis rohkem kui miljon eurot maksev maja?

Saatekülalisteks on Uus Maa maaklerid ning Uus Maa brändi Luxum esindajad Kairi Vanem ja Lii Salusaar. Jutuks tuleb luksuslike korterite ja majade tehinguhindade kõrval ka nende keskmine müügiperioodi kestus. Külalised räägivad, miks on nii, et teatud ostusoove ei suuda ka hea maakler tänasel päeval täita?

Lisaks kõneleme ka kallimate korterite ja majade üüriturust, nimetame luksuskorterite üürihindu ning iseloomustame majade üürisoovijad, keda on turul palju, ent kes aga pakkumisi naljalt ei leia. Saadet juhib Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785