Autor: Gregor Alaküla • 21. juuli 2021

Õigusaudit paljastab, kas tegelikult ka ehitada tohib

Paremal advokaadibüroo Triniti partner ja vandeadvokaat Ramil Pärdi. Vasakul YIT Eesti krundihanke projektijuht Krista Koppel.
Autor: Erakogu
Pikaaegse õigusauditite tegemise kogemusega advokaat Ramil Pärdi sõnul ei tähenda piirangute puudumine registris veel seda, et ehitust tohib alustada. Ärikinnisvaraga seotud õiguslikud piirangud aitab nii ostja kui müüja jaoks tuvastada kinnisvara õigusauditi tegemine.

Saates "Triniti eetris" räägime kinnisvara õigusauditist, sest kinnisvaraturg on aktiivne ja muutunud õigusruumi tingimustes on auditite tegemine ärikinnisvara müümisel väga aktuaalne.

Arutleme, miks tuleks ärikinnisvara ostmisel õigusauditi tegemist kaaluda ning kellele see enim kasulik on – ostjale või müüjale. Samuti räägime, millised küsimused kaasnevad uusarendustega ja millised küsimused kaasnevad vanema kinnisvaraga.

Oma pikaajalisest auditite tegemise kogemusest räägib advokaadibüroo Triniti partner ja vandeadvokaat Ramil Pärdi. Ehitusettevõtte kogemust jagab YIT Eesti krundihanke projektijuht Krista Koppel. Saadet juhib Gregor Alaküla.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785