Autor: Lauri Laasi • 18. mai 2021

Ehitajad olukorrast: prussi ei saa, ootame lihtsalt järjekorras

Merko Ehitus Eesti juht Ivo Volkov
Autor: Raul Mee
Kui rängalt on globaalse ehitusmaterjali hüppeline hinnatõus ja tekkinud defitsiit mõjutanud Eesti ehitajaid ning milline on tegelik olukord ehitussektoris, rääkisid Merko Ehitus Eesti juht Ivo Volkov ja ASi Framm juhatuse liige Rasmus Kurm saates "Eetris on ehitusuudised".

Lisaks uuriti saates, kuidas ehitajad ja ehitusmaterjalide tootjad eelarvestavad ja lubatud tähtaegadest kinni peavad, kui näiteks metalltoodete hinnatõus on viimase paari kuuga ulatunud lausa 50–80%ni ning puitmaterjali tarneajad on veninud tavapärasest mitu korda pikemaks. Kas kokkulepitud hind ja tähtaeg tähendavad veel midagi?

Materjalide hinnatõusu kommenteeris ka Luminori peaökonomist Tõnu Palm.

Saadet juhtis Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785