Autor: Ehitusuudised • 8. juuli 2020

"50% vähem ehitusprügi? Muidugi!"

Saade "Lavajutud" on salvestatud juuni alguses toimunud ehituskonverentsil Säästlik Hoone 2020.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Esimesena räägib Mapri Ehituse juhatuse liige Tarmo Roos, kuidas täita eesmärki, et ehitusplatsil oleks 50% vähem jäätmeid ning seeläbi ka panna keskkonnasäästlikkus tulu teenima.

Saate teises pooles kuuleb TalTechi liginullenergiahoonete uurimisrühma ekspert Peep Pihelo ettekannet vanemate betoonhoonete säästlikust tulevikust. Pihelo tutvustab teaduspõhiseid, aga praktilisi lahendusi: kuidas jõuda säästlikult õige tulemuseni ja mida renoveerimisel silmas pidada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785