Autor: Rivo Sarapik • 25. oktoober 2019

Hooga kasvav arendaja sihib börsi

Liveni asutajad Andero Laur (vasakult) ja Andres Aavik ning Capital Milli esindaja Igor Mölder neli aastat tagasi Tallinna sadamas. Taustal Promenaadi maja, mida arendas Capital Mill ja vahendas Liven.
Autor: Andres Haabu
Skanska ehituskontserni lahkumise järel sündinud kinnisvaraarendaja ja -büroo Liven kaasas äsja raha ja plaanib lähiaastatel arenduste mahtu mitu korda kasvatada. Tulevikuplaanidest ei puudu ka märksõna "börs", selgub Äripäeva raadio saatest "Ideest kasumini".

Saates on külas kinnisvaraarendaja ja -büroo Liven juht ja üks omanikke Andero Laur, kes Skanska kolleegide Andres Aaviku ja Mihkel Simsoniga Liveni rajasid. Liveni kinnisvarabüroo on võitnud ka Äripäeva Kinnisvarabüroode TOPi.

Läinud nädalal teatas ettevõte kolmest suuremast muutusest – kaasati 3 miljonit eurot investoritelt Andres Järvikult ja Peeter Männilt, OÜ kujundatakse ümber ASiks, ettevõtte nõukogusse hakkavad kuuluma ka Järvik ja Mänd.

Andero Lauriga tuleb juttu sellest, kuidas need uudised ettevõttele kasvuhoogu annavad, kuidas vau-töötajad ettevõtet kasvatada aitavad, kuidas luua kodusid, mis end ise reklaamivad ning juttu tuleb ka ettevõtte kaugematest eesmärkidest, kus ei puudu ka märksõna „börs“.

Saadet juhib Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785