Autor: Eva Kiisler • 14. august 2020

Reidi tee ehitaja kasvatas käivet ligi 30 %

„Kokkuvõttes võib öelda, et 2019 oli igati kordaläinud ehitusaasta, aga ettevõtte portfelli on vaja 2020 aastal tugevdada,“ nendib Verston Ehitusega konsortsiumis Reidi tee ehitanud KMG Insenerehituse juht Marek Jassik.
Reidi tee Tallinnas.
Foto: Liis Treimann

2019. aasta kujunes KMG Inseneriehitusele tegevusterohkeks, nagu ka eelmine majandusaasta. Kasum kukkus siiski ligi pooleteiselt miljonilt eurolt kümnetesse tuhandetesse, samuti kahanes töötajate arv.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785