Autor: Eveliis Vaaks • 20. mai 2024

Onnineni finantsjuht: hoiame klientide maksekäitumist teravamalt luubi all

Ehitustoodete hulgimüüja Onnineni peamine eesmärk on hetkel kasumlikkuse hoidmine, et ehitusturu madalseis üle elada. “Kui statistikast tuleb järjest uudiseid, et pankrottide ja maksuvõlglaste arv on suurim ehitusettevõtete seas, siis see muudab ettevaatlikuks,” selgitas finantsjuht Agnes Igalaan.
Onnineni finantsjuht Agnes Igalaan.

„Eelmisel aastal kukkus Eesti ehitusturg seitse protsenti ning langus jätkub veel sellelgi aastal. Majanduslik keskkond on praegu kõigile väljakutseid pakkuv,“ selgitas ta finantsuudised.ee teemaveebile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785