Autor: Marge Aasalaid • 30. märts 2023

Verston: tuuleparke võib ehitada, aga teed ju lagunevad

Taristusektor muretseb riigi plaanide pärast. “Kui riik nüüd paar aastat teedesse raha ei pane ja siis lubatakse panustada neli korda rohkem, siis nii see ei toimi," selgitas Verstoni finantsjuht Jarmo Liiver ning lisas, teede korrashoiule ei aita kahjuks kuidagi kaasa, kui kõik paar aastat kuskil tuuleparki või Rail Baltica raudteed ehitavad.
Verstoni finantsjuht Jarmo Liiver, kelle juht Veiko Veskimäe on parima juhi nominent.
Foto: Verston

Möödunud aastaks plaanis Verston ambitsioonikat kasvu, aga Ukraina sõda mõjutas ettevõtte plaane oluliselt. “Me oleme täna suurettevõte ja me toimetame väga paindlikult, suutsime reageerida keerulisele ajale päris operatiivselt ja tänu sellele hoidime ära suuremad ohukohad,” rääkis Liiver, kes hindab möödunud aastat kolmele plussile. Plaane suudeti kiiresti korrigeerida ja tänu olulistele otsustele majandustulemustes väikesesse plussi jääda.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785