Autor: Jaan Martin Raik • 3. august 2023

Nordecon jõudis napilt kasumisse

Nordeconi kasumi pani taskusse mitte kontrolliv osapool ja aktsionäridele jäi kahjum.
Foto: Andras Kralla
Ehituskontsern Nordecon teatas pea 5 protsendi suurusest käibe langusest, kuid puhaskasumiga jõudis ettevõte napilt plussi. Müügitulu vähenemine on ootuspärane ehitusmahtude languse tõttu turul, samuti oli eelmine aasta kontsernile ajalooliselt rekordilise müügituluga
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785