Autor: Robert Kiuru • 19. august 2022

Textmagicu juht lükkab ümber väite, et väljamakse tehakse IPOga kaastatud rahast

Textmagicu tegevjuht Priit Vaikmaa
Foto: Andras Kralla
Juunis teatas eelmisel sügisel First Northi alternatiivturuga liitunud TextMagic, et plaanib aktsionäridele maksta välja ligemale 2,6 miljonit eurot. Investorites on tekitanud meelehärmi ja segadust asjaolu, et veidi enam kui pool aastat varem kaasati jaeinvestoritelt sarnases suurusjärgus summa.

Ettevõtte tegevjuhi, Priit Vaikmaa ettevõte Monday Media OÜ saab väljamaksest väga suure enamuse (Monday Media OÜ omab ettevõttest 86,78%). See jätab mulje, nagu kasutaks TextMagic IPO käigus kaasatud kapitali omanikule raha maksmiseks. Ettevõtte tegevjuhi Priit Vaikmaa sõnul pole aga nende summade vahel seost.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785