Autor: Jana Saarkoppel • 9. august 2022

Merko ja KMG Insenerehituse Vanasadama trammiliini leping sai allkirjad alla

9. augustil sõlmisid Merko Ehitus Eesti ja KMG Insenerehitus ning Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet projekteerimis- ja ehituslepingu Tallinna Vanasadamat ja Rail Balticu Ülemiste reisiterminali ühendava trammiliini rajamiseks.
Vanasadama trammitee ehituslepingu sõlmimine.
Foto: Mats Õun

Lepingu raames valmib ligikaudu 2,5 kilomeetrisel lõigul uus trammiliin, mis algab Kivisilla/Gonsiori ristmikust ja ulatub kuni Põhja puiesteeni. Tööde teostamisel on 50 : 50 suhtega juhtiv partner Merko Ehitus Eesti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785