Autor: Jaan Martin Raik • 14. veebruar 2022

Arco Vara tütarfirma sõlmis 22 miljoni eurose ehituselepingu

Arco Vara jaanuaris asutatud tütarettevõte Arco Tarc sõlmis esimese 22 miljoni eurose ehituslepingu.
Arco Vara juhatuse liikme Miko-Ove Niinemäe sõnul hakkab tütarfirma pakkuma teenust ka teistele ettevõtetele.
Foto: Andras Kralla

Arco Tarc hakkab oma esimese objektina ehitama Rannakalda elamukvartalit Stroomi randa. Merimetsa asumisse kerkiv arendus koosneb kolme- ja neljakorruselistest majadest. Ehitusleping on sõlmitud Arco Tarci emafirma Arco Varaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785