Autor: Pärtel-Peeter Pere • 19. jaanuar 2024

Eesti võib saada tehaselise renoveerimisega jõukaks

Linnastrateeg ja poliitik Pärtel-Peeter Pere.
Foto: Raul Mee
Tehaselise renoveerimise turupotentsiaal Euroopa Liidus on üle triljoni euro ja meie ettevõtetel on lühikest aega veel hea stardipositsioon. Arenguhüpe seisab aga kohalike omavalitsuste taga, kirjutab riigikogu liige Pärtel-Peeter Pere (Reformierakond).

Saksamaa ja Eesti on kaks Euroopa riiki, kus tehaselist renoveerimist suures mahus tehakse. Austerlased on kannul. Leedu hakkab meist juba ette rebima. Kiire tegutsemisega saaksime järgmise suure eduloo.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785