Autor: Gerd Müller • 8. september 2023

Gerd Müller valitsusele: kahe aasta pärast pole ehitamine soodsam kui praegu

Gerd Müller.
Foto: Liis Treimann
Valitsus peaks kindlasti otsima võimalusi investeeringute kaudu majandusele hoogu anda, kirjutab Nordeconi juhatuse esimees Gerd Müller.

Äripäev kirjutas Kauppalehtile viidates, et Soome peaminister Petteri Orpo on lubanud ehitussektorit toetada. Kauppalehti teatel on kutsutakse kokku rahandus- ja keskkonnaministeeriumi töörühm, mille eesmärk on hinnata elamuehituse majanduslikku olukorda ning teha ettepanekuid meetmete kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785