Autor: Kalle Aron, Scandium Kinnisvara partner • 9. märts 2022

Kinnisvaraarendaja: lõpetame Putini taskute täitmise gaasirahaga!

Scandium Kinnisvara juhatuse liige Kalle Aron
Foto: Erakogu
Me saadame gaasi tarbimise eest Venemaale tohutuid summasid. Õnneks on meie võimuses seda muuta, kirjutab Scandium Kinnisvara juhatuse liige Kalle Aron.

Üürikinnisvara omanikuna saadan ma igal kuul tahtevastaselt tuhandeid eurosid Putini poole teele, nii nagu paljud teisedki Eestis, Baltikumis ja kogu Euroopas. Seda seetõttu, et mitu minu ja äripartnerite omanduses olevat hoonet on gaasiküttel. Aastaid tagasi tehtud otsus maksab iga päevaga aina karmimalt kätte nii raha sihtriigi, kõrgete kulude kui ka kehva keskkonnamõju näol. Kuigi suure rohefännina oleksin niigi motiveeritud, et gaasikatel lõplikult mõne alternatiivse lahenduse vastu vahetada (õhk-vesi soojuspump, miks mitte kombineeritult päikesepaneelidega), on viimane kulbitäis tõrva meepotis jabur olukord, kus ühelt poolt toetan sadade eurodega Ukrainat, Punast Risti ja Pagulasabi, kuid tuhandetega – aasta lõikes kümnete tuhandetega – Venemaad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785