Autor: Liis Elmik • 3. märts 2022

Liis Elmik: tööjõupuudus ehituses võib süveneda

Töökäte puudus ehituses võib süveneda, kui ukrainlased kodumaale sõtta lähevad ja uusi inimesi peale ei tule, kuna täiskasvanud meeste lahkumine Ukrainast on vähemalt praegu keelatud, kommenteeris Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Swedbanki vanemökonomist Liis Elmik.
Foto: Andras Kralla

Palgakasv oli eelmise aasta neljandas kvartalis küll kiire, aga ebaühtlane ja jäi alla hinnatõusule. Swedbanki hinnangul tõuseb keskmine netopalk sel aastal 6 protsendi võrra, hinnad aga veelgi enam. Veebruari hinnatõus oli viimase 25 aasta kiireim,

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785