Autor: Enn Tammaru, volitatud 8. taseme ehitusinsener • 20. oktoober 2020

Kriis või mitte, ehituse põhiküsimus aastateks 2020... 2050 jääb püsima

Kuigi ehituses ennustatakse lähiaastateks eratellimuste järsku langust, ei kesta ükski majanduskriis igavesti. Seega jääb püsima varem välja öeldud küsimus: kes ikkagi teeb selle teoks, mida ehituses järgnevaks 30 aastaks kavandatakse?
Foto: Tallinna Tehnikakõrgkool

Alljärgnev tugineb väikesele uuringule, mille viisin läbi kui olime hindamas ühe Eesti kutseõppekeskuse ehituse õppekavarühma tegemisi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785