Autor: Jüri Läll • 15. oktoober 2020

Teedeeehitaja: tunneme kriisi mõju õige mitme nurga alt

Teedehituses kipuvad koroona toodud majanduskriisis suured projektid killustuma või hoopis ära jääma, tööjõuga on seis aga sama nigel või nigelam kui varem, resümeerib teede ja rajatiste ehitamise ja hooldamisega tegeleva ettevõtte Tallinna Teede AS juhatuse esimees Jüri Läll vastuses Ehitusuudiste korraldatud arvamusliidrite küsitlusele.
Foto: Konkurents.ee

Koroonakriisi mõju on olnud igas sektoris nähtav, kaasa arvatud ka teedeehituses. Meie tunneme negatiivset mõju õige mitme nurga alt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785