Arvamused
Ainult tellijale

Kriis pühkis inseneribüroode käibekasvu möödanikku

Võrreldes 2019. aasta teise kvartaliga on inseneribüroode deklareeritud käibe langus olnud tagasihoidlik -2,9 protsenti, mis näitab, et kriis tabas inseneribüroode sektorit heade aegade harjal ning on pühkinud viimase aasta jooksul saavutatud käibekasvu möödanikuks, kirjutab Johan Nestor, KPMG tehingute nõustamise osakonna finantsnõustaja Äripäeva Infopanga konkurentsiraportis.

Foto: Pixabay

Maksu- ja tolliameti andmete põhjal on inseneribüroode sektori 2020. aasta teise kvartali deklareeritud käive oodatult võrreldes esimese kvartali seisuga langenud (-9,0 protsenti). Kuivõrd koroonakriis algas esimese kvartali lõpus, siis kriisist tingitud mõju võiski oodata just teise kvartali tulemustes.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785