Arvamused
Ainult tellijale

Insenerid kõnnivad õhukesel jääl

Inseneribüroode esimese kvartali koondtulemus näitab, et insenerideni käibe langus kriisi alguses ei ole jõudnud. Palgahüvitist taotlenud ettevõtete suur hulk aga annab märku õhukestest reservidest, kirjutab KPMG tehingute nõustamise osakonna finantsnõustaja Johan Nestor Äripäeva Infopanga inseneribüroode kvartaliraportis.

Foto: Pixabay

2020. aasta esimese kvartali majandustulemused annavad aimu, millistes ettevõtlussektorites pandeemiast tingitud piirangud kõige vahetumalt mõju avaldasid ning millistesse see viitajaga jõuab. Inseneribürood on tugevas sõltuvuses ehitussektorist, mis tänavu esimeses kvartalis näitas võrreldes eelmise aastaga veel mõõdukat, 7-protsendilist käibekasvu.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785