Autor: Veiko Veskimäe • 14. mai 2020

Digitaliseerimine on ehitussektori hapnikumask

Koroonakriis on olnud omamoodi lakmuspaberiks paljudes sektorites, tuues välja probleemid, kitsaskohad ning ka võimalused, mida heal ajal ei osatud või ei tahetud näha. Kui ehituses oleme seni rääkinud digitaliseerimise tähtsusest peamiselt ettevõtete tootlikkuse ja efektiivsuse tõstmisel, siis koroonakriis on näidanud, kui olulist mõju omab digitaliseerimine ettevõtete võimele muutustega kiirelt kohaneda ning ellu jääda, kirjutab Veiko Veskimäe, Verston Ehituse tegevjuht ja Infrafly asutaja ja tegevjuht.

Viimastel nädalatel on palju tsiteeritud kunagist peaministrit Andrus Ansipit, kes ütles, et head kriisi ei tohi raisku lasta. Paljudele on see saanud kriisist edasimineku ja uuendustele ümberhäälestumise motoks. Olen sama meelt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785