Arvamused
Ainult tellijale

Digitaliseerimine on ehitussektori hapnikumask

Koroonakriis on olnud omamoodi lakmuspaberiks paljudes sektorites, tuues välja probleemid, kitsaskohad ning ka võimalused, mida heal ajal ei osatud või ei tahetud näha. Kui ehituses oleme seni rääkinud digitaliseerimise tähtsusest peamiselt ettevõtete tootlikkuse ja efektiivsuse tõstmisel, siis koroonakriis on näidanud, kui olulist mõju omab digitaliseerimine ettevõtete võimele muutustega kiirelt kohaneda ning ellu jääda, kirjutab Veiko Veskimäe, Verston Ehituse tegevjuht ja Infrafly asutaja ja tegevjuht.

Viimastel nädalatel on palju tsiteeritud kunagist peaministrit Andrus Ansipit, kes ütles, et head kriisi ei tohi raisku lasta. Paljudele on see saanud kriisist edasimineku ja uuendustele ümberhäälestumise motoks. Olen sama meelt.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785