Taimar Paate • 14 november 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Inseneri roll on motiveerida tööjõudu kodumaale jääma

Insener peab suutma oma projekte teha nii, et tal oleks abiks võimalikult palju kodumaist tööjõudu. Just insener on tähtis isik, kellel oleks potentsiaali motiveerida tööjõudu, et nad jääksid oma riiki, kirjutab TalTechi teedeehituse ja geodeesia üliõpilane Taimar Paate konkursile Särav tudengimõte 2019 saadetud essees.

Eesti majanduse areng on olnud peale taasiseseisvumist kasvukursil. Suure panuse on selleks andnud ka mitmed erinevate valdkondade insenerid. Kõige lihtsam viis, kuidas insener saab panustada Eesti majanduse arengusse on lihtsalt oma töö tegemine. Piisab kui teed seda hästi ja majandus areneb. Kuid see pole pelgalt nii lihtne kui see paistab.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785