Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 19. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partneril valmis Tuukri tänava pikendus

Rannapargi elamukvartali ehitus.
Kadriorus avati liiklejatele Tuukri tänava pikendus, mis ühendab omavahel Filmi ja Ahtri tänava. Tuukri tänava pikendus rajati senise tühermaa asemele ning see ühendab Kadrioru mereäärse osa kesklinnaga. Tänava ehitas oma kuludega Kadrioru uusima, Rannapargi elurajooni arendaja 1Partner Advisory.

1Partner Advisory juhi Erkki Ääremaa sõnul anti 200-meetrine tänavaosa linnale üle koos kõnniteede ja valgustusega. “Tuukri tänava pikendus jaotab piirkonna liikluskoormuse ühtlasemalt ning parandab ligipääsu Kadriorule,” ütles Ääremaa.

 

“Üks aastakümneid räämas seisnud nurk sai korda ning näeb nüüd koos naabrusse rajatud elukvartaliga Kadrioru vääriline välja,” lisas Ääremaa.

 

Kadrioru mereäärse osa elu- ja liikluskorraldus muutub tulevikus märkimisväärselt. Peamine uuendus on mööda rannaäärt ja sadamapiirkonda jooksma hakkav Reidi tee, kuhu suunatakse praegu mööda Narva maanteed kulgev transiitliiklus.

 

“Reidi tee ise jääb elumajadest eemale ning koos selle väljaehitamisega muutuvad Narva maanteest mere poole jäävad kvartalid vaikseteks sisetänavateks. Lisaks on linna detailplaneeringus märgitud ka Filmi tänava pikenduse rajamine, mis ühendab koos nelja meetri laiuse jalakäijate ja jalgratturite trassiga Kadrioru pargi mereäärse osa Petrooleumi tänava ristmikuga,” rääkis Ääremaa.

 

Koos värskelt valminud Tuukri tänava pikendusega avatakse Tuukri ja Filmi tänava ristmikul asuval krundil mai lõpus ka viiekordsete luksusmajadega Rannapargi elamukvartal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785