Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 17. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäe tervisekeskus avas uksed

Foto: Lääne Tallinna Keskhaigla
Eile toimus Mustamäe Tervisekeskuses Ehitajate teel pidulik ava- ja tänuüritus projekteerijatele, ehitajatele, kolleegidele ja ajakirjanikele. Hoone avab patsientidele uksed 1. veebruaril.

Avamistseremoonial ütlesid tervistussõnad tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, Tallinna linnapea Taavi Aas, Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees Merike Martinson, Tallinna abilinnapea Tõnis Mölder, Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats ja Lääne-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Imbi Moks.

Mustamäe tervisekeskuse neljakorruselises hoones on pinda 6117 m2. Hoones hakkavad patsiente vastu võtma nii perearstid kui ka Lääne-Tallinna Keskhaigla eriarstid, samuti teised toetavad spetsialistid - füsioterapeudid, logopeedid ja psühholoogid.

Lisaks on tervisekeskuses tänapäevase tehnikaga varustatud hambaraviosakond, audiomeetriakabinet kuulmisuuringute tegemiseks ning mitmekülgsed võimalused taastusraviks, sealhulgas bassein ravivõimlemiseks. Tervisekeskuses saab teha ka labori- ja radioloogilisi uuringuid.

Mustamäe tervisekeskus on valminud nüüdseks lammutatud Mustamäe polikliiniku asemele. Tervisekeskuse arhitektuurse lahenduse autor on Arhitektuuribüroo Visuaal OÜ, projekteerimis- ja ehitustööd teostas Ehitusfirma Rand ja Tuulberg AS.

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg AS nõukogu liige Raivo Rand rõhutas, et tellijaga koostöö laabus ja ehitustähtaeg oli äärmiselt mõistlik, mis andis võimaluse mõlemale poolele kõik projekteeritavad ja ehituslikud aspektid väga hästi läbi mõelda ning teostada.

"Ehituse juures on kõik keeruline ja samas kõik väga lihtne," rääkis Raivo Rand. "Sellist momenti, et tähtajaks valmis ei saa, ei olnud. See oli väga mõistlik ehitustähtaeg, mis ei nõudnud kiirustamist ja sai järgida kõiki tehnoloogiaid."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785