Autor: Lisandra Treimann • 16. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on uus esineja Eesti Ehituskonverentsil 2017?

Foto: Terje Lepp
Eesti Ehituskonverentsi 2017 esinejate hulka lisandus Harmet OÜ üks omanikke ja juhatuse esimees Toomas Kalev. Kalev räägib moodulmajade ehitamise olevikust ja tulevikust, Harmeti uue tehase ehituses ja selle eripäradest, tööjõu leidmisest ning paljust muust.

Element- ja moodulmajade tootja Harmet OÜ figureerib Äripäeva erinevate edetabelite ülemises otsas juba mitmeid aastaid. Mitu viimast aastat on ettevõte kasvus olnud. 2015.aastal kasvas Eesti ühe suurima moodulmajade ja ehitussoojakute tootja käive eelnenud aastaga võrreldes 42%, kasumikasv oli 84%. 2016.aastal kasvatas ettevõte käivet 24%, aastakäibeks kujunes 64,6 miljonit eurot, kasumit teeniti 5 miljonit eurot.  

Lisaks esinevad konverentsil majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehituse asekantsler Jüri Rass, Rand & Tuulbergi omanik ja EETL juhatuse esimesse Raivo Rand,  Siim Kallas, Swedbanki ehitussektori juht René Zibo, Mapri ehituse ehitusjuht Heikki Valk, COBALT Advokaadibüroo valdkonna nõunik Kadri Matteus,  KredEx krediidikindlustuse juht Meelis Tambla,  Innopolis Insenerid juhatuse liige Oivo Manninen ja Ragn-Sells turundus- ja kommunikatsioonijuht Rainer Pesti. 

Konverentsil leiab aset ka diskussioonipaneel, kus advokaadibüroo Cobalt advokaat Raul Keba, MKM Ehitus- ja elamuosakonna nõunik Margus Tali, Endover KVB tütarettevõtte Metropoli Ehitus ehitusjuht Raido Pärn ja RKAS Keskkonna- ja tehnilise toe osakonna juhataja Allan Hani arutavad kas ehitusettevõtjad on liginullenergiahoonete ehitamiseks valmis?

Päeva modereerib COBALT Advokaadibüroo advokaat Raul Keba.

Eesti Ehituskonverents 2017 toimub sel aastal 28. novembril Kultuurikatlas

Tutvu ehituskonverentsi programmiga lähemalt ja registreeru SIIN.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785