Lõuna-Eesti suurima äripargi teine hoone sai nurgakivi

Tartu linna piirile loodava Rohelise Pargi arendaja AS Cesana Grupp ja Mapri Ehitus panid nurgakivi Intrac Eesti AS
uuele Lõuna-Eesti esindus- ja teenindushoonele.

Maikuus valmiva hoone arhitekt on Lauri Nõmme. 

Esimesena valmis äripargis 2016. aasta aprillis AS-i Dimedium ärihoone, teatas ettevõte.

Eesti Maaülikooli ja Tartu Näituste naabruses ca 10 hektari suurusel maa-alal asetsev Roheline Park soovib koondada põllumajandus- ja metsandusettevõtete ning avatud looduslähedast mõttelaadi toetavate ettevõtete büroo-, kaubandus- ja teenindushooneid.

“Tänapäevane esmaklassiline arhitektuur ühes rohelise mõtteviisiga on realiseerumas läbi arendajate poolt 2016. aastal korraldatud arhitektuurivõistluse. Võidutöö juures tuleb lisaks kogu pargi lahendusele eraldi kiita kõrghoone kontseptsiooni, mille kohaselt on tulevikus Rohelise Pargi keskele ehitatava 16-korruselise hoone keskossa läbi mitme korruse planeeritud elusa taimestikuga talveaed. Sinna paigutatav taimestik paistab valgustatuna läbi klaasfassaadi tulevikus nii päeval kui ka öösel kaugele ja see saab olema korralikuks visiitkaardiks Tartusse saabujale,” rääkis Cesana Grupi juhatuse liige Tauri Sokk.

Roheline Park on nime saanud äripargi territooriumi läbiva Rohelise tänava järgi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Sika is looking for a GENERAL MANAGER

Sika Estonia OÜ

03. aprill 2017

Ruukki otsib MÜÜGIJUHTI

Ruukki Products AS

20. aprill 2017

Ehituse erilehed