Caterpillari ametlikuks edasimüüjaks Eestis sai Avesco

Šveitsi Caterpillari edasimüüja Avesco võttis Balti riikides üle Wihuri AS-ilt Caterpillariga seotud tegevuse ning on alates oktoobrist ametlik Caterpillari teeninduspartner ja teenuseosutaja Eestis.

Juhtivat ehitusmasinate tootjat Caterpillar`it on alates 1993. aastast Eestis esindanud AS Wihuri, ent ettevõtte teate kohaselt suunab Wihuri Technical Trade’i Caterpillari osakond tegevuse jätkamise ja tugevdamise nimel kõik jõupingutused edaspidi Soome turule ning Baltikumis võtab tegevuse üle Avesco.

Šveitsis Langenthalis asuv Avesco on olnud üle 85 aasta Šveitsi Caterpillari edasimüüja, andes seal Caterpillari edasimüüjana tööd ligikaudu 600 inimesele. Avesco on Eestis üle võtnud kõik senised töötajad, ärinime AS Wihuri asemel on uueks ärinimeks AS Avesco. Muutuvad töötajate e-posti aadressid, ent muud andmed, sealhulgas registrikood, kontakttelefonid ja tegevuskohad jäävad endiseks. Kõik kehtivad klienditeeninduse ja tootetoe lepingud jäävad Avesco teatel jõusse.

Lisaks Caterpillarilealustas Avesco Balti riikides Metso purustus- ja karjääritehnika edasimüüki.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed