Must Luik müüb äripinnad

Kadriorus asuva endise Musta Luige restorani kohale kortermaja ehitamine venis loodetust pikemaks, kuid nüüd on hoone valmis ja mõned korteridki juba omaniku leidnud. Hoone esimesel korrusel avatakse ilmselt kevadel ka toidupood ja kohvik.

Musta Luige kortermaja arendusfirma NG Eesti juhatuse liige Aleksander Mazko märkis, et korterite müük pole veel päriselt käima läinud, sest jõulud ja aastavahetus on oma osa mänginud, kuid sellest hoolimata on 32 korterist viis juba omaniku leidnud, kirjutab Postimees.

Hoone esimesel korrusel on äripinda kokku umbes 1200 ruutmeetrit. Mazko sõnul ei anta neid pindu rendile, vaid müüakse maha. Kohe-kohe sõlmitakse leping ühe toidupoega ja ühe kohvikupidajaga, kuid nende nimesid ei saanud ta enne lepingute allkirjastamist avaldada.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed