Uue Musta Luige ehitus Kadriorus ähvardab teadmata ajaks seiskuda

Eelmisel suvel kadus Kadriorust kunagine kuulus restoran Must Luik. Tänavu sügisel pidi samas kohas uksed avama uus mitmeotstarbeline hoone, praegu valitseb aga ehitusel täielik vaikus, kirjutab Postimees

Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialisti Oliver Orro sõnul on kõige suurem mure selles, et endise Musta Luige taga asuv arhitektuurimälestis villa Mon Repos aina laguneb.

Legendaarse restorani asemele uut hoonet kavandanud firma NG Eesti sai ehitusloa üldse tänu sellele, et oli nõus 19. sajandist pärit villa korda tegema. Nüüd ei ole teada, mis vanast majast edasi saab.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed