Saaremaa Golf jäi varast ilma

Pankrotistunud Saare Golf Traveli tervikvara viimasel enampakkumisel osales ka AS Saaremaa Golf, kelle eest ostis aga golfiväljaku hoone ära Arti Arakase firma Ingmar Trade OÜ, kellele läheb vara üle 3. mail.

Möödunud neljapäeval toimunud linnavolikogu istungil rääkis Kuressaare linnapea Mati Mäetalu, et 19. aprillil toimunud enampakkumisel osales ka Saaremaa Golf, kelle huvi oli saada pankrotis operaatorfirma tervikvara aktsiaseltsi omandisse, kirjutab Saarte Hääl.

Mäetalu tõdes, et paraku omandas vara Ingmar Trade OÜ, pakkudes 456 000 eurot ning et tervikvara läheb uuele omanikule üle 3. mail. “Linna kui aktsiaseltsi enamusaktsionäri huvi on golfiteenuse kompleksse osutamise eesmärgil uue omanikuga kontakti astuda ja edasisi arenguid arutada,” kinnitas linnapea.

Eelmisel nädalal jõudis järgmisse faasi ka Saaremaa Golfi ja Saare Golf Traveli vaheline kohtulahing, mille sisuks on asjaolu, et Saaremaa Golf kui Kuressaare golfiväljaku omanik tahtis ise tegeleda golfiväljaku teenuste müügiga, mis oli aga varasema, 10 aastaks sõlmitud lepinguga antud operaatorfirmale Saare Golf Travel.

Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja otsustas detsembri keskel, et operaatorlepinguga antakse teenuse osutamise õigus üle Saare Golf Travelile. Tallinna ringkonnakohus jättis möödunud nädalal otsuse muutmata ning  Saaremaa Golfil on õigus otsus vaidlustada riigikohtus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Ehituse erilehed