Capital Mill plaanib ärikinnisvara portfelli kasvu 100 mln euroni

Igor Möldrile ja Marko Kullile kuuluv Solution Management, mis eilsest tegutseb ärinime Capital Mill all, plaanib lähiaastatel kasvatada ärikinnisvara portfelli mahtu 100 miljoni euroni.

2008. aastast tegutsev ettevõte on tegutsemisaastate jooksul teinud investeeringuid koguväärtuses ligi 40 miljonit eurot. Kriisiaastatel keskenduti jõukatele vene investoritele. Ettevõtte äriidee seisnebki välisinvestoritele täisteenuse pakkumises, alates kinnisvara väljavalimisest ja ostust müügini, suurendades investeeringute väärtust kinnisvarajuhtimise abil.

Capital Milli üks partneritest Igor Mölder näeb uues brändinimes eelkõige kontseptsiooniselgust: „Uus nimi iseloomustab meie ärikontseptsiooni palju arusaadavamalt. Ühtlasi aitab selge positsioneering säilitada usaldust partnerite, klientide ja investorite hulgas,“ kommenteerib Mölder.

„Turuosa kasvatav Capital Mill on seadnud eesmärgiks pakkuda erainvestoritele parimat võimalikku investeeringute väärtuse kasvu. Paljud kaotajad on aga teistsuguse mudeli ohvrid -  hävitavaks on osutunud lühiajalise tulu huvides põhjendamatult võetud riskid, mis pole arvestanud üldise konjunktuuriga,“ lisas Mölder. 

Brändi loomisel kaasa löönud bränding-agentuur Identity loovjuht Ionel Lehari kommenteerib uue brändi tähendust: „Eks Capital on kapital ja Mill on veski, kuid tegelikult lõime nime, mis mõjuks juba sündides pärisnimena. Oluline oli ka õige sõnatüve "capital" brändi sisse programmeerimine otsingumootorite tarbeks. Eelmine nimi Solution Management oli nimes ja ka kuvandis üldiselt keskendunud pigem teenuse kirjeldamisele, rääkides lahendustest ja juhtimisest. Capital Mill on kraadi võrra kõrgelennulisem ja kindlasti tunduvalt enesekindlam. Kujundlikkus nimes näitab brändiküpsust.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed