Autorid: Aivar Hundimägi, Andres Pulver • 10. juuli 2024

Rakveres kerkib vana restoranihoone asemele moodne kauplus

Järgmisel nädalal lammutatakse Rakveres kunagine restoran Nord, et selle asemele saaks ehitada uue Meie kaupluse.
Selline peaks hakkama välja nägema novembris avatav uus kauplus.
Foto: Meie toidukaubad

Meie toidukaupade jaeketi nõunik Tarmu Kurm ütles Lääne-Virumaa Uudistele, et vanasse hoonesse poe kohandamisel on keeruline klientidele mugavaid tingimusi pakkuda ja nende ootustele igakülgselt vastata, sestap hoone lammutatakse ja asemele ehitatakse uus nägus, spetsiaalselt kaubandusvaldkonna otstarbeks projekteeritud energiatõhus kauplus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785