Autor: Ehitusuudised • 10. juuli 2024

Nordlin andis üle Paldiski sõjaväelinnaku uue toitlustuskompleksi

Riigi kaitseinvesteeringute keskus (RKIK) avas kaitseväe Paldiski linnakus uue toitlustuskompleksi, kus korraga saab söönuks kuni 216 inimest, vahetustega süües saab kõhu täis ligi 900 inimest.
Kaitseväe toitlustuskompleksi avamine Paldiskis.
Foto: RKIK/Kermo Pastarus

Tehnoloogiliselt on Paldiski toitluskompleks suurim, mida konkreetse hanke võitnud Nordlin Ehitus OÜ on seni ehitanud. „Külmkambrite tehno- ja automaatsüsteemid on lahendatud innovaatiliselt ja läbimõeldult, et tagada ruumi maksimaalne kasutatavus, ohutus ja ergonoomika. Näiteks saab raskeid kambriuksi avada ühe nupulevajutusega,“ rääkis Nordlin Ehitus OÜ objektijuht Kelli Keizars.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785