Autor: Ehitusuudised • 5. juuli 2024

Eestisse kerkib ainulaadne ehitis - maailma esimene moodulitest ujuv ajaviitekeskus

BLRT Grupi tütarettevõttes Marketex Marine tähistati 1. juulil pidulikult ujuva ajaviiteplatvormi Oceaya ehituse algust. Oceaya on maailma esimene moodulitest koosnev mitmeotstarbeline ujuv ajaviiteplatvorm, mille kuju ja suurust saab sündmuse vajadusi arvestades muuta.
Maailma esimese ujuva ja vajadusel suurust ning kuju muutva meelalahutuskeskuse algust tähistati ametlikult 1. juulil.
Foto: BLRT Grupp

Uuendusliku projekti töötasid välja Meyer Floating Solutions insenerid koostöös Waterstudio.NL arhitektidega ja Prospect Design International tunnustatud disaineritega. Projekti lõpptellija on Floridas registreeritud Ameerika ettevõte Oceaya LLC.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785