Autor: Ehitusuudised • 27. juuni 2024

Tolira Ehitus aitab renoveerida arhitektuuripärlit

Arendaja Domus Kinnisvara renoveerib arhitekt Johann Nicolai Thamm vanema projekteeritud hoone Mardi tänaval. Ehitustellimuse täidab Tolira Ehitus.
Noobli hoone renoveerimistööd peaksid valmima aasta pärast (Visuaal: Domus Kinnisvara)

Maja arhitekt on Johann Nicolai Thamm vanem, kes on oma erilise käekirja ja detailirohkete elamutega ka pealinna teistes piirkondades esindatud. Tema tööd on veel näiteks Maarjamäe suvemõisa loss, Narva mnt 32 uhke puitelamu ja Pikk 16 Vanalinnas, kus täna tegutseb Maiasmoka kohvik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785