Autor: Ehitusuudised • 26. juuni 2024

Vanalinna Ehitus ehitab Miinisadamasse uue merepäästehoone

Riigi kaitseinvesteeringute keskus (RKIK) ja Vanalinna Ehitus sõlmisid töövõtulepingu Tallinna Miinisadamasse uue merepäästehoone ehitustöödeks. Ehitustööde raames valmib Tallinna Miinisadamasse politsei- ja piirivalveameti (PPA) päästehoone, mis toob merepääste koolituskeskuse ja merepäästeüksuse ühe katuse alla.
Miinisadam
Foto: A.Palu/Vikipeedia

„Politsei- ja piirivalveameti ja mereväe laevastiku ühendamise puhul oli oluline leida merepääste jaoks sobiv asukoht olemasoleva taristuga ning selleks sobis mereväe Miinisadama taristu ideaalselt oma kaide ja sadama paiknemisega Tallinna lahel. Pakkudes head asukohta aitame kaasa meie merepäästevõimekuse tõstmisele,“ sõnas riigi kaitseinvesteeringute keskuse põhja-kirde portfellijuht Ando Voogma.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785