Autor: Ehitusuudised • 26. juuni 2024

Kortermajade elektriautode laadijad saavad vajaduseks

Kortermajade elanikud peavad mõistma, et elektriautode laadimisvõimekus pole luksus, vaid vajalik infrastruktuur, mis tagab parema elukvaliteedi ja kinnisvara väärtuse, kirjutab Elektriautode laadijaid arendava idufirma VOOL tegevjuht ja kaasasutaja Juhan Härm.

Elektriautod on aina popimad, seega tuleb ka kortermajadel ja -ühistutel end teemaga kurssi viia. Nagu toimiv internet on juba ammu põhiõigus, ootab aina enam inimesi ka elektriauto laadimise võimalust kodu juures. Transpordi tulevik on igal juhul elektriline, seega ei ole elektriautode laadimispunktide loomine pelgalt soovitus, vaid vältimatu vajadus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785