Autor: Ehitusuudised • 20. juuni 2024

NOBE pani Smartpost Itella keskusele nurgakivi

Smartpost Itella uus sorteerimiskeskus Rae vallas sai 19. juunil nurgakivi. Kompleksi ehitustöid teeb NOBE ja need saavad valmis jaanuaris 2025.
Uue sorteerimiskeskuse kavandatud maht on ligikaudu 7500 ruutmeetrit (Foto: Maksim Toome).

Investeeringu kogumaksumus on 14 miljonit eurot. “Nurgakivi panek on sümboolne ja tähtis maamärk meie uue sorteerimiskeskus ehituses,” ütles Smartpost Itella Eesti operatsioonide juht Erich Jeerik ja lisas: “kuigi ehitustööd algasid alles poolteist kuud tagasi, oleme täna jõudnud selles suures projektis ühe olulise vaheetapini. Oleme väga rõõmsad omada suurepärast partnerit NOBE, kelle osas on täiskindlus, et püsime soovitud ajakavas ja kvaliteedis.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785