Autor: Ehitusuudised • 20. juuni 2024

Ministeeriumi uus ehitusgiid ühtlustab omavalitsuste ja ametite menetlusi ehituslubade andmisel

Kliimaministeeriumil valmis digilahendus Ehitusgiid, mis pakub lihtsat ja visuaalset ülevaadet ehitusnõuetest erinevate ehitiste ja tegevuste põhiselt. Nüüd on nõuete ja juhendite leidmine, nendest arusaamine ning järgimine lihtsam ehitusfirmadel, omavalitsustel ja eraisikutel.
Ehitamine on suur ja keeruline investeering. Eeskätt aitab veebipõhine ehitusgiid inimesi, kes puutuvad ehitamisega kokku vaid üksikud korrad elu jooksul.
Foto: Meeli Küttim
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785