Autor: Ehitusuudised • 18. juuni 2024

Coop ehitab tänavu 7 uut kauplust ja uuendab 13

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Rainer Rohtla sõnul on Coop sel aastal ehitamas seitset uut kauplusehoonet ning rekonstrueerimas 13 Coopi kauplust.
500-ruudune hoone kerkis 4 kuuga (Foto: Coop Kilingi-Nõmme).

Kilingi-Nõmme Majandusühistu avas 18. juunil Häädemeeste alevikus Pärnumaal endise kaupluse asukohal täiesti uue ja energiatõhusa Coopi kaupluse, kus on varasemaga võrreldes ligi kaks korda suurem sortiment.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785