Autor: Ehitusuudised • 18. juuni 2024

Arco Vara viib oma linnaosa lõpusirgele

Arendaja hakkas rajama Stroomi ranna ja metsa kõrval asuvale Lammi 6 kinnistule ligikaudu 170 kodu ja 10 äripinda. Arhitektuurilise lahenduse lõi võidukas Molumba arhitektuuribüroo.
Uus linnaosa peaks valmides kokku mahutama 2000 kodu (Visuaal: Molumba arhitektuuribüroo)

Tallinna Linnavalitsus algatas Merimetsas asuva Kodulahe kvartali Lammi 6 kinnistu detailplaneeringu, kus arendustegevuse lõppedes on Arco Vara loonud Stroomi lähistele ligi 2000 elukohaga minilinnaosa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785