Autor: Ehitusuudised • 12. juuni 2024

Otepääle kerkivad esimesed A-energiaklassi ridaelamud

Suvel algab Otepääl esimene A-energiaklassi ridaelamute ehitus, kui Pühajärve läheduses asuv uus elukvartali projekt Järve Kuma sai ehitusloa.
Järve Kuma tulevased ridaelamud.
Foto: Pinered

Kinnisvaraarendaja Pinered toob Otepääle uudse kodukujundamise lahenduse, kus elanikud saavad veebilehel ise valida, millise siseplaneeringu või disainiga nad oma kodu soovivad kujundada. Pinered võimaldab elanikel ise disainiprotsessis kaasa rääkida, luues stressivaba ja värskendava kodu ostmise kogemuse Järve Kuma elurajooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785