Autorid: Lauri Leet, Ken Rohelaan • 12. juuni 2024

Kortermaja soojustamine toob säästu just niipalju

Kortermaja renoveerimisel lisasoojustuse tekitamine aitab märkimisväärselt vähendada tarbimist, ütles energiaettevõte ja soojusenergia pakkuja Adven Eesti Baltikumi ärijuht Juhan Aguraiuja.
Adven Eesti Baltikumi ärijuht Juhan Aguraiuja (Foto: Oleg Hartsenko)

Aguraiuja rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, kui palju täpsemalt väheneb tarbimine renoveerimise tulemusena. Ta lisas, et renoveerimise laenumakse jääb reeglina samasse suurusjärku energiasäästuga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785