Autorid: Gregor Alaküla, Siim Sultson • 19. juuni 2024

Ida-Virumaa ootab uusehitisi

Ida-Virumaa on maakond, kus praktiliselt uusarendused puuduvad, ent kui leidub ettevõtteid, kes tahaks seda pilti muuta, siis julged otsused võivad tuua väga häid tulemusi, rääkis LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.
Foto: Andras Kralla

“Kui seal ikka on neid ettevõtjaid, kes julgevad ja tahavad pilti muuta, siis arvan, et sellised julged otsused võivad tuua väga häid tulemusi. Omas praktikas oleme näinud seda, et sellistes väiksemates kohtades tihtipeale järelturu hinnatase ei ole üldse selline atraktiivne ega ligilähedanegi uute korterite hindadele. Samas - kui seal pakkuda päris uut ja kvaliteetset toodet, siis nõudlust jääb ülegi. Mina soovin küll kõigile, kes on julgenud selle tee ette võtta ja leidnud oma raja seal, siis see tuleks ära teha - siis saame teada, kuidas see õnnestub.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785