Autor: Ehitusuudised • 11. juuni 2024

Utilitas laiendas Väo energiakompleksi

Eesti kaugkütteettevõte ja taastuvenergia tootja Utilitas laiendas Väo energiakompleksi uute taastuvenergia tootmisseadmetega, tänu millele jääb aastas õhku paiskamata 30 000 t CO2-te.
Väo koostootmisjaama laienduse avamine.
Foto: Andras Kralla

Tallinnas asuvas Väo energiakompleksis toodavad rohelist energiat kaks kõrge efektiivsusega soojuse ja elektri koostootmisjaama ning päikesepark. Tänavu lisati jaamadele teise astme suitsugaaside kondensaatorid, soojuspumbad, elektrikatel ning valmis Tallinna linna suurim päikesepark. Need uue põlvkonna tootmisseadmed võimaldavad oluliselt vähendada fossiilkütuste kasutamist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785