Autor: Allar Aru • 11. juuni 2024

Advokaat: kui jätad nüüd majandusaasta aruande esitamata, tuleb trahv ja ka äriregistrist kustutamine

Läheneb aastaaruande esitamise tähtaeg - sel aastal on see erandkorras 1. juuli. Majandusaasta aruanne tuleb esitada ka sel juhul, kui ettevõttel reaalset majandustegevust ei ole toimunud, kinnitab vandeadvokaat Allar Aru.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Veiko Tõkman

Juriidilised isikud, kelle majandusaasta lõppes 31.12.2023, peavad esitama majandusaasta aruande 30. juuniks. Sel aastal langeb tähtaeg pühapäevale, millest tulenevalt loetakse tähtaegselt esitatuks ka 1. juulil esitatud aruanded.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785