Autor: Ehitusuudised • 5. juuni 2024

Tallinna Kristiine lasteaia uus hoone sai nurgakivi

Täna, 5. juunil asetati nurgakivi Tallinna Kristiine lasteaia uuele innovaatilisele hoonele (Rästa põik 3). Kaheteistrühmalises uues majas on kohti 240 lapsele.
Nurgakivi panek Kristiine lasteaiale.
Foto: Jelena Rudi

Kristiine lasteaia vana hoone valmis 1964. aastal tollase tüüpprojekti järgi. Kuuekümne aastaga on maja amortiseerunud ja ei vastanud enam lasteaiahoonele esitatavaid sisekliima nõuetele. Kõige otstarbekam oli vana hoone lammutada ja ehitada asemele uus, kus juba algusest peale on arvestatud lasteaia vajaduste ja kaasaja nõuetega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785