Autor: Ehitusuudised • 5. juuni 2024

Bonava sai Pikaliiva Kaarmaja sarikate alla

Arendaja tähistas sarikapeoga Pikaliiva Kaarmaja teise ja ühtlasi viimase etapi täiskõrguseni jõudmist.
Terve arendus peaks valmima käesoleva aasta lõpuks.
Foto: Bonava

Harku järve ääres Pikaliiva 9 ja 11 aadressidel valmivad kaks A-energiaklassi elamut 81 korteriga käesoleva aasta lõpuks. Sellega saab kogu Pikaliiva Kaarmaja naabruskond nelja hoone ja 160 koduga valmis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785